Kamu Külliyesi Anaokulu
ASLAN BEY MAH. 7084. SK. KREŞ ANA OKULU BLOK NO 12A DULKADİROĞLU / KAHRAMANMARAŞ

VİZYON

Yüksek standartlarda okul öncesi eğitim hizmetlerini 54-71 aylık arası tüm çocuklara fırsat ve imkan eşitliği temelinde sunan hizmet birimi olmak.

MİSYON

54-71 aylık çocukların fiziksel,duygusal,zihinsel gelişimlerini ve sosyal gelişimlerini sağlamak öğrenme ortamlarını oluşturmak,onlara saygı,sevgi,yaparak-yaşayarak,işbirliği,sorumluluk,hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak,vatan,millet,bayrak,aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendisine güvenen çevresi ile iyi bir iletişim kurabilen,dürüst,ilkeli,hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan okul öncesi eğitim kurumuyuz.

İkili Öğretim

07:30-12:30 12:30-17:30